Search This Blog

Sunday, February 10, 2013

KRAV MAGA UNIVERSITY! CURSURI INTENSIVE!


       Probabil că nu există nici o altă metodă combativă din lume care să suscite atât interes, cum este Krav Maga. Krav Maga are o istorie lungă și încercată, metodele și tehnicile sale fiind testate in situatii reale de luptă. Krav Maga semnifica lupta corp la corp, luptă de contact în limba ebraică, fiind un sistem de autoapărare ce a fost dezvoltat inițial în cadrul Fortelor de Apărare Israeliană, de către creatorul său, Imi Lichtenfeld.

     În ultimii 25 de ani, Krav Maga s-a extins în lume, sistemul fiind predat în diverse forme în SUA, Canada, Brazilia, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Finlanda, Suedia, Norvegia, Germania, Austria, Olanda, Belgia, Polonia, Japonia, Thailanda, Australia, Ungaria, Danemarca, Noua Zeelandă, India, etc. Sistemul a fost inclus in pregătirea multor agentii de securitate din lume amintind aici Fortele Speciale Israeliene (Sayeret Matkal, Yaman), Mossad, Shin Bet, SWAT, FBI, CIA, DEA, ATF, Navy Seals, Homeland Security, US Marshals, US Marine Corps, US Coast Guard, New York Police Department, poliția federală din Brazilia, poliția natională din Iran, politia națională din Turcia, GIGN (Forțele antiteroriste franceze).

    Dar nu numai agentiile de securitate folosesc Krav Maga, ci si o serie de producători de filme au inclus în secvențele de luptă din filme de acțiune, tehnici și pregătire specifice sistemului ( a se vedea spre exemplu Jennifer Lopez in filmul “Enough”, Matt Damon în trilogia “Bourne”, Jennifer Garner in “Alias”, Kristanna Loken in “Terminator 3″, Sandra Bullock in “Miss Congeniality”, Angelina Jolie in “Tomb Raider” sau Lucy Liu si Cameron Diaz in “Charlie’s Angels”, etc.)
Krav Maga este un sistem usor de învățat , simplu de reținut, nu are aplicații sportive si poate fi folosit în viața de zi cu zi, deoarece este un sistem complet si structurat de autoapărare.

  Conceptul KRAV MAGA UNIVERSITY lansat cu sprijinul FOUR FIGHT CLUB vine să valorifice experiența instructorului Cătălin Vlad, co-fondator al școlii de Krav Maga, Bukan București și fost elev direct al Marelui Maestru Yaron Liechtenstein, 9 Dan Krav Maga, instructor și elev direct al celui de al treilea instructor șef din cadrul Forțelor de Apărare Israeliene, Boaz Aviram şi deasemenea proaspăt instructor al Academiei Urban Real Defence-Team Burde Krav-Maga

   Cursurile se bazează pe asimilarea intensivă, similară cu procesul de învățare din cadrul forțelor speciale israeliene, debutând cu workshop-uri de bază cu durata de 2 ore în fiecare sambata în intervalul 14,00-16,00.
   Participanții sunt invitați să aibă ținută lejeră (sport) și încălțaminte de sală, deși aceasta din urmă nu este neapărat necesară.
   Experiența în altă artă marțială sau sistem de luptă poate fi benefică, dar nu este deloc obligatorie. Cursul este deschis atât domnilor, cât și doamnelor și domnișoarelor. Limită minimă de vârstă : 16 ani.

  Participanţii prezenţi la un număr de 20 de antrenamente vor putea primi  certificate de participare pentru primul nivel de pregătire.

   Pentru înscrieri: tel.0725325945 sau cattlaw@gmail.com

   Unde: str. Claudiu, nr.16, sector 2, București (sediul Rio Grappling Club Romania)

   Cât: 120 Ron per participant/workshop (achitati la casieria clubului sportiv).

Participarea se anunta telefonic sau prin mail cu 2 zile, înainte de fiecare workshop.Antrenamentele private (direct cu instructorul de curs) se discută personal cu acesta.


Alte referințe despre instructor:
-Student al Școlii Naționale de Antrenori, disciplina Kempo (centură neagră 1 Dan Kempo M.M.A.);
-Antrenor principal, reprezentant Rio Grappling Club în România (centură mov în Jiu Jitsu Brazilian sub Roberto Atalla, 4 Dan BJJ)
-Singurul reprezentant al programului NUDDA M.A.X. Training în Europa de Est, instructor format de Antonio Faedda, creatorul sistemului;
-Instructor în 3 scoli de Krav Maga  (Academia Urban Real Defence-Team Burde Krav-Maga, Pure Krav Maga, Bukan Krav Maga);
-Cursant modul antrenor asistent Muay-Thai;





No comments: