Search This Blog

Thursday, September 13, 2012

RIO GRAPPLING CLUB în ROMANIA!



         Aşa după cum am anunţat săptămâna trecută, o mare organizaţie de jiu-jitsu brazilian şi grappling cu peste 50 de şcoli în Brazilia, Europa, Africa de Sud va avea prima reprezentanţă oficială în România! Zece zile în cea mai bună tabără de pregătire din Europa, cu trei antrenamente pe zi, 5 centuri negre, nenumărate centuri maro şi violet şi peste 100 de participanţi! Asta a fost marea provocare şi încercare pentru Cătălin Vlad, instructorul team-ului Ad UNUM si singurul participant din România la respectiva tabără...La finalul antrenamentelor şi evaluării, activitatea echipei Ad UNUM a fost apreciată ca atare, instructorii echipei (Cătălin Vlad si Florin Ionescu) fiind primiţi oficial în rândul instructorilor RIO Grappling CLUB. Cătălin Vlad a fost numit şi responsabil (head coach) cu activitatea organizaţiei Rio Grappling Club in România, prima şcoală de la noi din ţară a team-ului înfiinţat in urma cu 9 ani de catre Roberto Atalla, 4 Dan Bjj!
    Astfel, proiectul sub titulatura Ad Unum, început în zona de grappling de Cătălin Vlad şi Florin Ionescu ca antrenori şi Ilie Pătru preşedinte, îşi continuă existenţa şi devine Rio Grappling Club România, parte a unei echipe cu profesori şi luptători de excepţie, ca : Roberto Atalla, Mariusz (Mario) Koziej, Bernardo Serrini, Mauro Chueng, Hermes Dimitropoulos, Gianluca Boni, Matteo Menna, Nenad Latincic, Marcelo Kropotkin, Rico Hattingh şi mulţi alţii...


     Vă aşteptăm la antrenamente pentru autoapărare, pregătire competiţională sau pur şi simplu pentru a învăţa lucruri noi si benefice dezvoltării psihice si fizice, într-un mediu prietenesc!
Informatii despre:




                                     Mulţumiri celor care cred în noi!Respect tuturor!OSS!






No comments: